Bästa PWO För Fotboll 2023

Hem » Träning » Uthållighet & energi » Bästa PWO -tillskotten – NY – 2023 » Bästa PWO För Fotboll 2023

Inte bara människor som styrketränar eller utövar kampsport är i behov av ett PWO-tillskott i vårt tycke. Även människor som spelar fotboll kan dra stor nytta av ett kosttillskott som ger en mer energi inför exempelvis en match eller en träning.

Vi har därför specifikt skapat en jämförelse i syfte att utnämna den bästa PWO:n för fotbollsspelare. Lycka till i din jämförelse!

Artikeln innehåller annonser

Bästa PWO i våra tester

Bäst i Test
F-cked Up Joker Edition

F-cked Up Joker Edition

PRIS/PORT: 5,81 kr
KCAL/PORT: 0 kcal
KOFFEIN/PORT: 300 mg

Ett PWO-tillskott som inte bara ser häftigt ut, men även ger kroppen häftiga effekter. En PWO för dig som kräver det lilla extra och inte tvekar på att gå den extra milen för att nå dina resultat. Var försiktig med att ta för mycket bara. Kommer dessutom i många goda smaker!

Ca pris: 310kr

Sidan innehåller reklamlänkar

Fördelar

Totalt 11 aktiva ingredienser

Kundomdömen är fina: "Testat över 20 olika Pwo och denna är det absolut kraftfullaste av dom, sjukaste pumpen och minimal mjölksyra."

Nackdelar

 Någon har klagat om kort effekt och huvudvärk

Off the Hook PWO

Off the Hook PWO

PRIS/PORT: 11,25 kr
KCAL/PORT: 0 kcal
KOFFEIN/PORT: 350 mg

Ett speciellt PWO-tillskott framtaget för atleter varför det lämpar sig perfekt för människor som spelar fotboll. Ger dig ett sylvasst fokus och främjar en explosiv pump samt en bra styrka och uthållighet. Ett PWO-tillskott som gör skillnad, utan tvekan. 

Ca pris: 360kr

Sidan innehåller reklamlänkar

Fördelar
 • Smakar bra
 • Bra pump
 • Finns även som stimfri
 • Bra betyg från kunder och testare
Nackdelar
 •  Väldigt hög koffeinhalt
PWO Aura-7

PWO Aura-7

PRIS/PORT: 12 kr
KCAL/PORT: 20 kcal
KOFFEIN/PORT: 200 mg

Aware nutrition som är kända för kvalitet och xtra bra produkter har skapat denna potenta Pre-workout produkt. En av de kraftfullaste på marknaden med hög dosering och den bästa vi själva testat på. Efter en kort tid så känner man en tydlig ökad fokus, skärpa och lust att köra på stenhårt. Använder denna både när det är dags för löprundan och gymmet. Smaken är uppskattad av de flest, typ sura s-märken, tog för lite vatten vid ett tillfälle och då blev det brutalt surt. Innehåller bla L-citrullin, beta-alanin, l-tyrosin, l-teanin och koffein. Tar du den sent i stor dos så finns det risk för sömnproblem. Kan kombineras med deras "non-stim" Aware Plasma för extra boost. Grym energi och bra pump är några av omdömena och betygen som hittas. En fullträff och ny favorit.

Ca pris: 380kr

Sidan innehåller reklamlänkar

Fördelar

-

Nackdelar

 -

AWARE PWO

AWARE PWO

PRIS/PORT: 18 kr
KCAL/PORT: 20 kcal

Aware är en PWO som innehåller bland annat glycersize (Glycerol), Arginin Nitrat som är patenterade och TM och L-citrulline. Som sagt inget koffein så passar perfekt för dem som vill gymma kvällar, vill undvika koffein etc. Men ändå få en galen pump, energi osv. Kan gärna kombineras med Awares andra PWO produkter. Mycket fina betyg och goda smaker att välja på, klart värt att testa. Betyg och recensioner talar om marknadens bästa, grym pump och mycket bra.

Ca pris: 359 kr

Sidan innehåller reklamlänkar

Fördelar

-

Nackdelar

 -

Core PWO Power

Core PWO Power

PRIS/PORT: 7,32 kr
KCAL/PORT: 26 kcal
KOFFEIN/PORT: 150 mg

Uppdaterad version. Den bästa PWO:n för exempelvis ett tungt styrketräningspass. Fin blandning av produkter som ger energi, fokus och bra prestation. Ger dig långvarig energi, och innehåller dessutom kreatin för att snabba på proteinsyntesen i dina muskler utöver att ge dig mer energi. Innehåller dessutom rödbetspulver, citrulin, arginin och BCAA. Fungerar både för högintensiva och långvariga pass. Positiva omdömen om båd extra power, tryck om mental fokus. Ser riktigt fin ut!

Ca pris: 200kr

Sidan innehåller reklamlänkar

Fördelar

-

Nackdelar

 -

bästa PWO för fotboll

Vad ska man tänka på när man letar efter PWO som fotbollsspelare?

Den brutala sanningen är att dagens PWO-tillskott är så pass kraftfulla att man måste tänka sig för innan man stoppar i sig något i sin kropp — varför vi bland annat skapat den här webbplatsen i syfte att hjälpa dig ta reda på vilken typ av tillskott som är säkrast för dig att pröva.

Den främsta saken att tänka på är att man köper ett PWO-tillskott som inte innehåller en för stor mängd koffein per portion då detta kan leda till att du blir yr och till och med presterar sämre. Mer är inte alltid bättre.

Den andra saken att tänka på är att PWO-tillskottet innehåller kreatin.

Då du som fotbollsspelare i genomsnitt gör 19 ruscher per match är det viktigt att du tänker väldigt mycket på din snabbhet och explosivitet. Det är dina främsta egenskaper som fotbollsspelare, och där är nämligen kreatin ett tillskott som kan hjälpa dig enormt.

Som tur för dig är så har många tillverkare av kosttillskott — i det här fallet, PWO:er – redan tänkt på det och börjat inkludera kreatin i varje portion av PWO-tillskott man får i sig.

Det här leder till att du slår två flugor i en smäll och alltså både får i dig ett PWO-tillskott som oftast består av koffein och kreatin.

Hur kan en PWO hjälpa någon som primärt spelar fotboll?

Enkelt. Det gör dig mer explosiv och ger dig betydligt mer energi än om du inte hade tagit tillskottet i första hand.

Då många PWO-tillskott även innehåller kreatin (som lagras i dina muskler inför ett träningspass) så leder det till att du i egenskap av fotbollsspelare kan sprinta i några sekunder extra under en match till exempel.

Detta kan vara avgörande för din karriär som fotbollsspelare i längden.

Bilder från våra tester:

Vanliga frågor – PWO för fotbollsspelare

Vad är viktigt för en PWO för fotbollsspelare?

Se till att det finns kreatin i produkten.

När ska jag ta min PWO?

Ofta är det lagom med intag en halvtimme före träning eller match. Se till att testa att ta pwo:n några gånger innan du gör det inför en match. Vissa kan ge dig yrsel och dåliga känslor i kroppen vilket är väldigt individuellt.

Sammanfattning

Ett PWO-tillskott kan revolutionera ditt sätt att spela fotboll på, varför vi tycker det är en billig investering för att pröva på något som har stor potential. Potentialen överväger helt klart risken i det här fallet.

Vi hoppas du håller med oss i (och uppskattar) vårt val av PWO-tillskott specifikt för människor som spelar fotboll, oavsett kön.

Lycka nu till i din träning och se till att du blir mer explosiv än någonsin på plan! Vi tvekar inte en sekund på att du kan lyckas med det. Se även övriga kategorier för bästa pwo.

Här kommer vår sammanfattade topplista med de PWO för fotboll som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


Testvinnare Bästa PWO för fotboll – Sammanfattning

 1. Bäst i vårt test : PWO Aura-7
 2. Bästa koffeinfria : AWARE PLASMA PWO
 3. Billigast köp : F-cked Up Joker Edition
 4. Bästa kundbetyg / omdömen : Core PWO Zero
 5. Mest hög doserat : Core PWO Power
 6. Populärast i sökningar : Core PWO Zero

Alternativa leverantörer (utöver de vi har bedömt som bäst i butikslänkarna ovan) till flera av dessa Pwo för fotboll-produkter är Svenskt Kosttillskott, Gymgrossisten samt MMSport

Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej.sttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost.

Skribent 

Faktakontroll – Andreas Börjesson

Skapad :

Uppdaterad :