Bästa PWO För Tjejer & Kvinnor 2023

Hem » Träning » Uthållighet & energi » Bästa PWO -tillskotten – NY – 2023 » Bästa PWO För Tjejer & Kvinnor 2023

Okej, vi ska vara ärliga. PWO är, rent krasst, ett kosttillskott som är menat att hjälpa dig få mer energi inför dina träningspass. Det påverkar människor av båda kön likadant. Därför kan man inte uttryckligen säga att ”det här är den bästa PWO:n för tjejer”.

Alla PWO-tillskott fungerar som sagt lika bra för båda könen, däremot finns det vissa som utmärker sig i våra jämförelser varför vi valt att samla dessa på sin egna sida. Här hittar du övriga bästa PWON.

Sidan innehåller annonser

Bästa PWO i våra tester

Bäst i test
Aware Nutrition Aware PWO

Aware Nutrition Aware PWO

PRIS/PORT: 9,69 kr
KCAL/PORT: 20 kcal
KOFFEIN/PORT: 200 mg

Ett PWO-tillskott som smakar väldigt gott. Just smaken "sura colanappar" är väldigt populär bland användare i Sverige. Beskrivs som ett PWO som tyvärr håller en väldigt kort stund. 95% grymt nöjda kunder

Ca pris: 350kr

Sidan innehåller reklamlänkar

Fördelar

-

Nackdelar

 -

PWO Aura-7

PWO Aura-7

PRIS/PORT: 12 kr
KCAL/PORT: 20 kcal
KOFFEIN/PORT: 200 mg

Aware nutrition som är kända för kvalitet och xtra bra produkter har skapat denna potenta Pre-workout produkt. En av de kraftfullaste på marknaden med hög dosering och den bästa vi själva testat på. Efter en kort tid så känner man en tydlig ökad fokus, skärpa och lust att köra på stenhårt. Använder denna både när det är dags för löprundan och gymmet. Smaken är uppskattad av de flest, typ sura s-märken, tog för lite vatten vid ett tillfälle och då blev det brutalt surt. Innehåller bla L-citrullin, beta-alanin, l-tyrosin, l-teanin och koffein. Tar du den sent i stor dos så finns det risk för sömnproblem. Kan kombineras med deras "non-stim" Aware Plasma för extra boost. Grym energi och bra pump är några av omdömena och betygen som hittas. En fullträff och ny favorit.

Ca pris: 380 kr

Sidan innehåller reklamlänkar

Fördelar

-

Nackdelar

 -

AWARE PWO

AWARE PWO

PRIS/PORT: 18 kr
KCAL/PORT: 20 kcal

Aware PWO som innehåller bland annat glycersize (Glycerol), Arginin Nitrat som är patenterade och TM och L-citrulline. Som sagt inget koffein så passar perfekt för dem som vill gymma kvällar, vill undvika koffein etc. Men ändå få en galen pump, energi osv. Kan gärna kombineras med Awares andra PWO produkter. Mycket fina betyg och goda smaker att välja på, klart värt att testa. Betyg och recensioner talar om marknadens bästa, grym pump och mycket bra.

Ca pris: 359 kr

Sidan innehåller reklamlänkar

Fördelar

-

Nackdelar

 -

Core PWO Zero

Core PWO Zero

PRIS/PORT: 6,6 kr
KCAL/PORT: 0 kcal
KOFFEIN/PORT: 150 mg

Nu i uppdaterad version. En unik PWO som innehåller koffein, men inte kreatin vilket annars är väldigt vanligt i PWO-tillskott. Ger dig energi och styrka inför ditt pass utan att lägga på dig onödig vätska. Gör dig pigg och smakar väldigt gott. Passar både inför styrketräning som konditionsträning. Innehåller bla beta-alanin, citrullin, rödbetspulver och koffein. En bra PWO till ett rimligt pris helt enkelt.

Ca pris: 150 kr

Sidan innehåller reklamlänkar

Fördelar

-

Nackdelar

 -

Varför PWO-tillskott är bra för tjejer

Som kvinna har man naturligt lägre testosteronnivåer än en man, vilket leder till att man inte har lika mycket energi som en man hade haft med exakt samma kost.

Det kan därför vara bra att överväga ett PWO-tillskott med anledning av att man som tjej kan behöva en liten extra boost inför sina träningspass.

Klicka här för att se vår enorma jämförelse av alla bästa PWO-tillskott i Sverige. Testet består just nu av över 50 unika proteinpulver.

Vilka tjejer borde använda PWO?

Alla tjejer som tränar på gym borde överväga att använda en PWO i vårt tycke. Primärt då man helt enkelt inte har lika mycket energi som en man, men även för att ett PWO-tillskott indirekt ger en mer styrka vilket leder till att man kan uppnå sina mål med sin träning snabbare.

Nedan är en specifik lista på vilken typ av tjejer vi anser behöver ett PWO-tillskott i sin vardag extra mycket:

  • upptagna tjejer som har svårt att hitta tiden till att träna på gym
  • tjejer som är nybörjare på gymmet och behöver lite extra motivation
  • erfarna och vältränade tjejer som behöver ett tillskott för att ta sig förbi en platå i sin träning och nå nästa nivå i sin personliga utveckling
  • tjejer som gör sig redo för att stå på scen som en del av en bodybuilding eller bikini fitness-tävling och har svårt för att gå ner så pass mycket i vikt att man förlorar underhudsfett. Detta då många PWO-kosttillskott som tas före träningen innehåller termogena ingredienser vilket ökar ens fettförbränning och metabolism.
  • Tjejer som är ute efter att bygga muskler snabbare och behöver lite extra hjälp på traven med både styrkan och återhämtningen.

Övriga testade produkter

Supreme PWO

Supreme PWO

En väldigt god PWO från Star Nutrition. Väldigt effektivt men har ändå en feminin profil trots detta. Ökar styrka, pump och uthållighet genom år av beprövade ingredienser. Ett högdoserat koffeintillskott som är väldigt, väldigt kraftfullt för dig som tjej.

PRIS/PORT: 15,15 kr
KCAL/PORT: 0 kcal
KOFFEIN/PORT.: 200 mg

Organic PWO

Organic PWO

Ett 100% naturligt PWO-tillskott varför vi anser det vara extra skonsamt för tjejer. Innehåller utöver koffein 2,5 mg BCAA per servering vilket är perfekt ifall man försöker bygga muskler. En PWO som ger dig energi både innan, under och efter ett träningspass.

PRIS/PORT: 9,96 kr
KCAL/PORT: 28 kcal
KOFFEIN/PORT: 150 mg

Vanliga frågor – PWO

Vad kan PWO göra för mig?

PWO hjälper dig som en prestationshöjare, för att du ska få ut det mesta av din träning.

Vad betyder pre workout?

Förkortningen PWO står för ”Pre-Workout” och är ett vanligt namn på de produkter som används i prestationshöjande syfte före fysisk aktivitet.

Hur länge varar effekten av PWO?

De flesta pre-workouts är stimuli baserade där koffein är den viktigaste stimulansen, och det tar vanligtvis 3-5 timmar för kroppen att halvera koffeinhalten i blodet! Med andra ord, för att få ut full effekt av din pre-workout-mix bör den tas 30-60 minuter innan träningen startar.

Bilder från våra tester

Sammanfattning

Vi har gjort vårt bästa för att sammanställa vad vi anser vara en lista bestående av de bästa PWO:erna för tjejer. Detta med vår erfarenhet och bakgrund av att ha jämfört kosttillskott i mängder av år.

Att pröva ett PWO-tillskott för första gången behöver inte vara dyrt. Det går att köpa sig till ett prisvärt men effektivt PWO-tillskott som tjej utan att det behöver kosta skjortan.

Vi hoppas du hittar tillskottet du är ute efter för att ta din träning till nästa nivå och att du är nöjd med vår lista. Kör hårt!

Här kommer vår sammanfattade topplista med de bästa PWO för tjejer, som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


Bästa PWO för tjejer – Bäst i vårt test – Sammanfattning

Alternativa leverantörer (utöver de vi har bedömt som bäst i butikslänkarna ovan) till flera av dessa PWO-produkter är Svenskt Kosttillskott, Gymgrossisten, samt MMSport


Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej.sttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost.

Skribent 

Faktakontroll – Andreas Börjesson

Skapad :

Uppdaterad :