Bästa DAA – Stort test 2024

Hem » Träning » Muskeltillväxt » Aminosyror » Bästa DAA – Stort test 2024

Om du är man och vill optimera eller höja dina testosteronnivåer och få en bättre muskelåterhämtning så finns det ett kosttillskott som heter DAA på marknaden som du med fördel kan testa.

Vi ska nu göra en recension av bästa DAA och titta närmre på vad det här kosttillskottet har för effekter, vilka risker som finns vid användning och var du kan köpa det om du vill testa. Vi ska också bestämma vilket DAA vi tycker är bäst i vårt bäst i test!

Artikeln innehåller annonser

Bästa DAA – Testvinnare

Bäst i test
DAA Xtreme Prolact-Block

DAA Xtreme Prolact-Block

 • MÄNGD: 45 Doser
 • 3 200 mg DAA per två tabletter

Ett kosttillskott i effektiv pulverform som är lättdoserad. 100 % rent D-asparginsyra som kan bygga muskler och öka testosteronnivåerna vilket ger en maxeffekt av din träning!

Det innehåller huvudsakligen två aktiva ingredienser: D-asparaginsyra (DAA) och vitlöksextrakt.

Sammanfattningsvis kan DAA Xtreme Prolact-Block vara ett potentiellt kosttillskott för personer som vill öka sina testosteronnivåer och förbättra sin fysiska prestation. 

Bra omdömen från kunder.

Ca pris: 209 kr

Sidan innehåller reklamlänkar

Fördelar

Bra omdömen

Prisvärd

Nackdelar

 Någon tycker att tabletterna är för stora.

Anabolic Freak

Anabolic Freak

 • MÄNGD: 96 Kapslar
 • DAA (3120 mg) per portion

Kapslar som boostar testosteronet och hjälper till att bygga mycket muskelmassa. Varje kapsel innehåller hela 3120 mg DAA, vilket ger en extra stark effekt. Det är en populär produkt men får något lägre betyg på grund av det högre priset.

Ca pris: 429 kr

Sidan innehåller reklamlänkar

Fördelar

Anabolic Freak 96 innehåller flera aktiva ingredienser som har visat sig kunna öka produktionen av testosteron, inklusive D-asparaginsyra, vitamin D3 och zink. Det innehåller också naturliga örtextrakt som kan förbättra muskeluppbyggnaden och återhämtning efter träning.

Nackdelar

 Anabolic Freak 96 kan orsaka biverkningar, särskilt om det tas i höga doser. Biverkningar kan inkludera huvudvärk, magbesvär, sömnproblem och humörsvängningar. Dessutom kan Anabolic Freak 96 vara dyrt i jämförelse med andra testosteronhöjande kosttillskott på marknaden. 

Det här är DAA-tabletter som även innehåller zink, vitamin B6 och vitamin E. Bidrar till normal proteinsyntes och ger ökade testosteronnivåer. Användare tycker att tabletterna är alldeles för stora att svälja hela, men det går som tur är att dela dem om man skulle ha det problemet!

Ca pris: 209 kr

Sidan innehåller reklamlänkar

Fördelar

-

Nackdelar

 -

Bulk D-ASPARGINSYRA

Bulk D-ASPARGINSYRA

 • MÄNGD: 33 Portioner

Rent DAA till ett väldigt lågt pris i pulverform. Ger förutom ökat testosteron bättre återhämtning och sömn. Många anser att smaken inte är så trevlig så det kan vara en bra idé att blanda det med juice!
 

Ca pris: 109 kr

Sidan innehåller reklamlänkar

Fördelar

Billig

Nackdelar

 -

bästa daa

Vad är DAA?

DAA är en asparginsyra som är en aminosyra, även kallat D-asparginsyra. Det som skiljer DAA från andra aminosyror är att den inte främst är känd för sin muskeluppbyggande effekt utan för att den har en effekt på produktionen av de manliga könshormonet testosteron och hormoner som GH och IGF-1.

Hormonet GH ökar proteinsyntesen i musklerna, vilket har stor betydelse för muskelbyggande. Det finns också forskning som visar att GH kan öka fettförbränningen.

Hormonet IGF-1 stärker skelettet vilket är väldigt viktigt när man tränar mycket. Det är väldigt likt insulin till sin struktur och ökar produktionen av kollagen och cellprotein.

Effekter av att ta DAA:

 • Ökar testosteronproduktionen.
 • Man får bättre återhämtning efter träning.
 • Ökad fettförbränning.
 • Ger ökad styrka.
 • Man får större sexlust.

DAA kommer oftast i kosttillskott i ren form, men finns även som ingrediens i andra tillskott. Det finns som tabletter, kapslar och pulver. Om man väljer DAA i pulverform kan det vara bra att veta att den har en väldigt syrlig smak.

Forskningen verkar oense om DAA verkligen har effekt, men man kan ju alltid testa ett tag och utvärdera därefter!

Risker med DAA

I vår undersökning har vi inte hittat några biverkningar eller att DAA skulle vara farligt på något sätt. Men man vet faktiskt inte om det finns risker vid långvarig användning eftersom man inte har gjort någon forskning på det området.

Det man ska vara medveten om är däremot att om man tar DAA under en väldigt lång tid så kan det göra att ens egen testosteronproduktion minskar. Därför borde man ta det i cykler om ca 4-12 veckor åt gången. Då får man inte den här effekten.

Man vet inte vilken dosering som är den mest effektiva, men man vet att ca 3 gram per dag ger effekter och därför ska man börja med den dosen.

bästa-daa-utvald inga kända risker

Var köper jag DAA?

DAA köper du där man säljer kosttillskott framförallt där man har inriktat sig på tillskott för träning. Du kan hitta både rena DAA-tillskott och tillskott med DAA som ingrediens. Man ska vara medveten om att om man inte köper ett rent DAA har det inte riktigt samma effekt.

Det finns som sagt som pulver, tabletter och kapslar och priset ligger på ca 100 kr – 300 kr.

Vi har i vårt test varit noga med att välja ut produkter i olika prisklasser för att du ska kunna hitta en produkt till ett pris som passar dig!  

köp bästa daa online

Vill jag ta DAA?

Fördelar:

 • DAA är en aminosyra som har visat sig kunna öka produktionen av luteiniserande hormon (LH) och därmed stimulera produktionen av testosteron. Detta kan i sin tur bidra till ökad muskelmassa, styrka och prestation.
 • Vitlöksextrakt har många hälsofördelar, inklusive förbättrad hjärthälsa och minskad inflammation. Dessutom har vitlöksextrakt visat sig kunna minska produktionen av prolaktin, vilket är ett hormon som kan minska testosteronnivåerna.

Nackdelar:

 • DAA Xtreme Prolact-Block är inte lämpligt för personer under 18 år eller kvinnor, eftersom det kan störa hormonbalansen och orsaka biverkningar.
 • Tillskottet kan orsaka biverkningar som huvudvärk, magbesvär och sömnproblem, särskilt om det tas i höga doser.
 • Forskning på DAA och dess effekt på testosteronproduktionen är begränsad och resultaten är blandade. Dessutom är effekterna av långvarig användning okända.

Bäst i test DAA

Här kan du se vilka produkter som vi har utsett till vinnare i vårt test – bästa DAA!

När man ska utse D-asparaginsyra (DAA) bäst i test är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer, inklusive:

 1. Renhet och kvalitet: DAA bör vara av hög renhet och kvalitet för att säkerställa att det inte innehåller föroreningar eller andra oönskade substanser som kan påverka hälsan negativt.
 2. Effektivitet: DAA bör kunna leverera de effekter som det marknadsförs för, som att öka testosteronproduktionen.
 3. Säkerhet: DAA bör vara säkert att använda och inte orsaka allvarliga biverkningar eller hälsoproblem.
 4. Dosering: DAA-doseringen bör vara korrekt och anpassad efter individens behov och kroppsstorlek.
 5. Tillverkarens rykte: Tillverkaren av DAA bör ha ett gott rykte och ha goda produktions- och kvalitetskontrollstandarder.
 6. Kundrecensioner: Omdömen och recensioner från kunder som har använt DAA kan ge en bra indikation på hur effektivt och säkert det är att använda.

Sammanfattningsvis är det viktigt att ta hänsyn till renhet, effektivitet, säkerhet, dosering, tillverkarens rykte och kundrecensioner när man utser DAA bäst i test.

När vi har valt ut DAA-produkterna till vår topplista har vi gått igenom ett antal faktorer för att säkerställa att det bara är just de bästa produkterna som hamnar där. Faktorer som pris, smak och effekt är viktiga när vi gör vårt test.

Vi läser också igenom andras tester och recensioner, användares betyg och omdömen. Allt för att göra den bästa totallistan.

Vi vill att du ska kunna lita på att vi har valt ut bara det bästa produkterna och vi tror att du kommer att hitta rätt DAA för dig i vårt bäst i test!

Vanliga frågor FAQ

Är D-asparaginsyra effektiv?

Forskning på d-asparaginsyra (DAA) har visat på ökningar av totala testosteronnivåer hos otränade män, annan forskning har haft svårt att visa på effekten.


Hur mycket DAA ska jag ta per dag?

Tillskottsföretag rekommenderar för närvarande tre gram DAA en till två gånger om dagen, och dessa rekommendationer har hämtats från en dos studie som är gjord på människor.

Vad är DAA?

DAA står för D-asparaginsyra, som är en aminosyra som förekommer naturligt i kroppen.

Vad används DAA för?

DAA används främst som kosttillskott för att öka testosteronnivåerna och förbättra fysisk prestation.

Vilka är fördelarna med att ta DAA?

DAA kan bidra till ökad muskelmassa, styrka och prestation genom att öka produktionen av testosteron.

Vilka är nackdelarna med att ta DAA?

Biverkningar kan inkludera huvudvärk, magbesvär och sömnproblem, särskilt om det tas i höga doser. DAA är inte lämpligt för personer under 18 år eller kvinnor eftersom det kan störa hormonbalansen.

Finns det några kända interaktioner med DAA och andra läkemedel eller kosttillskott?

Ja, DAA kan potentiellt interagera med vissa läkemedel och kosttillskott, inklusive andra hormonella kosttillskott.

Sammanfattning

DAA är en typ av aminosyra som även kallas för D-asparginsyra. Det är ett kosttillskott som ökar nivåerna av det manliga könshormonet testosteron.

DAA ökar testosteronproduktionen, förbättrar återhämtningen, ger ökad sexlust, ger högre fettförbränning och ökar styrkan.

Det finns DAA som pulver, kapslar och tabletter. Rekommenderad startdos är 3 gram per dag.

Det finns inga negativa biverkningar dokumenterade i forskningen, men om man använder DAA under för långa perioder så kan ens egna produktion av testosteron minska. Det löser man genom att ta DAA i cykler om 4-12 veckor.

Du hittar DAA i butiker som säljer kosttillskott, framförallt i butiker som är inriktade på träning.

Här kommer vår sammanfattade topplista med de DAA som vi rekommenderar dig att köpa i olika kategorier:


Alternativa leverantörer (utöver de vi har bedömt som bäst i butikslänkarna ovan) till flera av dessa DAA produkter är Svenskt Kosttillskott, Gymgrossisten samt MMSport

Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej.


Källor

https://tyngre.se/-mer-testosteron-och-battre-resultat-med-daa/

https://nootriment.com/sv/d-aspartic-acid-side-effects/

Viktigt: Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej.

Skribent 

Faktakontroll – Martin Olofsson

Skapad :

Uppdaterad :

Bästa DAA – Bäst i vårt test

 1. Bäst i vårt test : DAA Xtreme Prolact-Block
 2. Bästa kapseln : D-Aspartic Acid
 3. Billigast köp : D-Aspartic Acid
 4. Bästa kundbetyg / omdömen : DAA Xtreme Prolact-Block
 5. Bästa pulver : Bulk D-ASPARGINSYRA
 6. Populärast i sökningar : DAA Xtreme Prolact-Block