Om oss på Prokost.se

Välkommen till Prokost – din omfattande källa för information om kosttillskott för alla livsstilar! Oavsett om du är en träningsentusiast eller bara letar efter att komplettera ditt näringsintag, är vi här för att stödja dig på varje steg av din hälsorelsa.

Bakgrund

Prokost startades av ett passionerat trio: en träningsentusiast, en expert på kosttillskott, och en webbutvecklare. Med rötterna från Göteborg till Malmö bestämde vi oss för att belysa de många kosttillskott som finns på marknaden, allt från de specifikt inriktade på träningsgemenskapen till dem avsedda för dem som bara söker att fylla på ett näringsgap i deras dagliga diet.

Vår vision

Vi strävar efter att bli din mest pålitliga källa för recensioner och jämförelser av kosttillskott. Vi är engagerade i att ge dig opartisk, välinformerad och praktisk information för att hjälpa dig att göra de bästa valen för dina specifika behov.

Vårt team

Varje medlem av vårt team bidrar med unik kunskap och expertis. Vi kombinerar passionen för träning, vetenskapen om kosttillskott och teknisk skicklighet för att ge dig en användarvänlig och insiktsfull upplevelse på vår webbplats. När vi inte har egen kunskap så tar vi in experter på just de aktuella specifika frågeställningar vi har för att säkra kvaliteten på våra tester.

  • Träningsentusiasten
  • Kosttillskottsexperten
  • Webbutvecklaren

Hur vi arbetar

Vi är dedikerade till noggrannhet och kvalitet. Alla produkter vi recenserar undersöks grundligt för att ge dig en helhetsbild av deras fördelar, nackdelar och bästa användningsområden. Vi kombinerar detta med riktiga användarrecensioner och vetenskaplig forskning för att presentera den mest omfattande informationen.

Vi värderar vår integritet och är stolta över att vara helt oberoende. Vi tar inte emot någon kompensation för våra recensioner och rekommendationer. Ditt förtroende är viktigast för oss.

Har du frågor, feedback eller produktrekommendationer? Kontakta oss eller lämna en kommentar under våra inlägg. Vi älskar att höra från våra besökare!

Här på Prokost ser vi fram emot att bli din ”heliga bok” när det kommer till att finna den rätta balansen i kosttillskott. Välkommen till vår gemenskap!

Vill du komma i kontakt med oss, använd det här formuläret. Vi försöker besvara din förfrågan så snart som möjligt.

Finns det några kosttillskott du gärna skulle se att vi tar en titt på och gör en recension av? Tipsa gärna oss på den här sidan. Vi tar tacksam emot alla tips på kosttillskott att jämföra och skriva recensioner om, nya som gamla.

Vi hoppas verkligen du hittar det rätta kosttillskottet för dig och att Prokost blir just det i ditt liv — en helig bok som innehåller vital information om alla sorters tillskott man kan tänka sig 🙂

Välkommen till Prokost!

Webpartners Sweden AB

Gesällvägen 2

294 77 Sölvesborg

Organisationsnummer: 559138-4234

Du hittar oss också på facebook.

Martin Olofsson

Huvudskribent på tillskottsbibeln.se. Här kan du läsa mer om Martin.

Andreas Börjesson

ChefsRedaktör och utvecklare av Prokost.se. Intresserad av marknadsföring, tillskott och träning.

/Prokost.se